КОГА ТИ
 
ТРЕБА ...
 
 
 
 
 
 

1188?

 
1188 е телефонска услуга која ти обезбедува детална, комплетна и корисна информација.
 
 
 

Што значи тоа?

 
Кога сакаш да дознаеш контакт податоци, точна локација, работно време или други корисни информации за игротеки, аптеки, ресторани, мајстори, продавници, амбуланти, цвеќари или што и да ти треба, јави се на 1188. Нашите оператори ќе ти помогнат лесно да ја најдеш најблиската дежурна аптека, да дознаеш во која ординација работи лекарот што го бараш и на кој број можеш да закажеш преглед, кои цвеќари вршат достава и која од нив е најблиску до тебе, кој спрема мекици, каде се нарачуваат балони, кој е овластен сервис за твојот бренд на шпорет, кој во градот згрижува миленичиња и уште многу многу информации кои може да ти притребаат.
 
 
 

Кога и од каде можам да се јавам?

 
Услугата е достапна 24 часа, 7 дена во неделата. До телефонскиот број 1188 може да се пристапи од сите фиксни и мобилни оператори во земјата, без користење на било каков префикс на бројот. Цената на услугата изнесува 39.99 денари со вклучен ДДВ, за сите оператори.
 
 
 

Што ако не го знам точниот назив на објектот што ми треба?

 
Нема проблем, доволно е на нашите оператори да им го кажете тоа што знаете, тие ќе се обидат да ви помогнат со сите податоци што им се на располагање. На пример, ако барате ветеринар, некаде во близина на Бутел, нашите оператори ќе проверат кои ветеринари се најблиски до населбата Бутел и ќе ви предложат еден кој најверојатно ви треба.
 
 
 

Што ако ми требаат информации за физичко лице?

 
Во базата на податоци на 1188 се вклучени контакт податоци за околу 850.000 правни и физички лица. Притоа, податоците на физичките лица се обезбедени со согласност за јавна достапност на нивните имиња, телефонски броеви и адреси која физичките лица ја потпишале кај своите оператори.
 
 
 
 
 
 
... ЈАВИ СЕ
НА ТВОЈОТ
 
ПРИЈАТЕЛ
 
ШТО ГИ ЗНАЕ
 
СИТЕ!